Welkom bij Tempelaars VvE-beheer

Tempelaars VvE-beheer is een onafhankelijke beheerder met ruime ervaring op het gebied van Verenigingen van Eigenaars (VvE). Onze deskundige dienstverlening onderscheidt zich door onze persoonlijke benadering, snelle respons en transparante werkwijze. Uw VvE heeft aan ons een betrouwbare en betaalbare beheerder, met wie u een langdurige relatie kunt opbouwen.

Over Tempelaars VvE-beheer

Tempelaars VvE-beheer biedt een compleet en betaalbaar beheerconcept, dat continuïteit en gemak centraal stelt. Ons beheerconcept kan in zijn geheel of als afzonderlijke diensten worden afgenomen. Onze VvE diensten voorzien in alle voorkomende werkzaamheden, waarbij Tempelaars VvE-beheer altijd toeziet op een correcte uitvoering van de geldende reglementen en wetten.

A. administratief en financieel beheer
B. secretariële en bestuurlijke ondersteuning
C. technisch en contractenbeheer
D. assurantieel beheer
E. additionele diensten

Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Utrecht en Gelderland. Binnen dit gebied beheren wij zowel kleine als (middel)grote Verenigingen van Eigenaren. Ook verenigingen bestaande uit parkeerterreinen en bedrijfsterreinen heeft ons kantoor in beheer.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw VvE kunnen betekenen en wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen? Maak dan gebruik van ons offerteformulier op deze website. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als u in een persoonlijk gesprek nadere toelichting wenst over de diensten van Tempelaars VvE-beheer.